Aanmelden

AANMELDEN
Voor het indelen van uw kind in de juiste leeftijdscategorie volgt SCH'44 de leeftijdscategoriën als opgesteld door de KNVB.

Voor het seizoen 2022/2023 geldt: 

  • Geboortejaar 2015 of eerder: aanmelden voor trainingen bij het jeugdteam behorend bij de juiste leeftijdscategorie via Cor Stoof, lid technische commissie jeugd SCH'44ccstoof@casema.nl).
  • Geboortejaar 2016 of later: aanmelden voor 3 proeflessen bij de Talentjes via coördinator Robin Egberts (talentjes@sch44.nl).


Geef in uw mail alstublieft de volgende informatie mee:
- voornaam, achternaam en geboortedatum van uw kind;
- het telefoonnumer waarop we u kunnen bereiken mochten er bijzonderheden zijn


Na aanmelding kan uw kind, tenzij anders met u overlegd, direct met de training meedoen. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin alle aanvullende informatie en voor de Talentjes geldt dat u de wekelijkse nieuwsbrief Babbels ontvangt. 


U kunt zich op de zaterdagochtend vanaf 8u30 op het trainingsveld melden bij de coördinator of één van de aanwezige trainers. Uiteraard doen we onze uiterste best om een nieuw Talentje zich direct thuis te laten voelen in de groep, dus we geven hem/haar en uiteraard u als ouder graag alle uitleg en aandacht om een fijne start te garanderen.  

We raden aan om uw kind in ieder geval 3 keer mee te laten trainen om te oordelen of hij/zij het echt leuk vindt. Daarna maakt u uw kind lid (http://www.sch44.nl/604/lid-worden/) of besluit u er van af te zien. 

Wat heeft mijn kind nodig?

  • Voetbalschoentjes
  • Scheenbeschermers (verplicht)
  • T-shirt of sweater (tijdens de Eredivisie dagen ontvangt ieder talentje een teamshirt)
  • Joggingpak of trainingsbroekt-shirt of sweater
  • In de herfst- en wintermaanden is het handig om een regenjack mee te nemen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!