Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Babbels 2019/2020 nr.5 - Herfst winter deert de talentjes niet - ivm herfstvakantie mogelijk aangepaste competitie komende weekeinden

17 oktober 2019 10:30


Beste talentjes,

Na een weekje afwezigheid, i.v.m. drukt op het werkt vorige week volledig vergeten om een babbels uit te sturen hierbij week een update vanuit de talentjes. Na weken van prachtig weer, waren we dan zaterdag toch aan de beurt met het echte herfstweer, vervelend voor de ouders maar heb geen talentjes horen klagen. Groot compliment aan de talentjes en ouders, wederom binnen luttele minuten was het hele veld opgeruimd en kon iedereen kort na 10 uur naar huis. Voor het aanstaande seizoen, vanaf januari verwachten we enkele wisselingen in het vaste begeleidingsteam, we zijn op zoek naar enthousiaste ouders die willen aansluiten, heb je interesse laat het me weten.
De aangepaste eredivisie, waarbij jong en oud samenspeelt begint meer vorm te krijgen, aandacht op samenspelen en minder op scoren begint vorm te krijgen. Om de focus minder op scoren te leggen hebben we ook besloten om aan het einde van het seizoen (exacte datum in december nog niet bekent) geen bokaal uit te reiken aan de topscorers, deze wordt vervangen door een andere prijs (exacte vorm zijn we nog mee bezig).
I.v.m. de herfstvakantie zal ik het aankomende weekeinde er niet zijn, het weekeinde er op zijn Chiel en mogelijk Robin er niet. Die weekeinden zal er iets meer inzet van ouders gevraagd worden, geef bij de begeleiders aan als je wilt helpen dan kunnen wij snel de wedstrijden en trainingen faciliteren

Belangrijke mededelingen
- I.v.m. de herfstvakantie mogelijk een aangepaste competitie de komende 2 weken (i.v.m. mogelijk ontbreken van talentjes en onvolledige teams).
- Woensdag training tijdens de herfstvakantie gaat gewoon door.  
- Op 17 en 24 oktober is er geen mogelijkheid om kleding te komen ruilen of kopen bij SCH'44. Donderdag 31 oktober zijn we weer open van 19.00 tot 20.00 uur.

SCH'44 nieuwe leden & vrijwilligers inzet
Iedereen is welkom bij SCH'44, als je iemand kent, jong of oud geef het door en laat het ons weten. Voor eenieder bieden we enkele proeflessen aan om te zien of je het leuk vindt. SCH'44 is afhankelijk van vrijwilligers, het begeleidingsteam voorziet in veel voorbereidende werkzaamheden voor zaterdag en woensdag. Het wordt bijzonder gewaardeerd indien iedereen helpt bij het opruimen van de voetbal spullen, zodat het veld snel beschikbaar is voor andere teams. Daarnaast het vriendelijke verzoek om het veld netjes en verzorgt achter te laten. Naast het begeleidingsteam zal er een beroep op enkele ouders gedaan worden om de wedstrijden te begeleiden, de scheidsrechter zijn. Dit is superleuk, meld je bij mij aan als je dit eens wilt doen of proberen.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op, per mail of tijdens de training. Op wedstrijd zaterdagen starten we weer strak om 8:45, Chiel, Steven, Robin, Mats en ik zullen er zijn vanaf 8:30.

Met vriendelijke groet,
Chiel, Steven, Robin, Peter, Mats en Wubbe
 
Algemene informatie
-Lid worden: www.sch44.nl/604/lid-worden/.
-Woensdag training: 15:00 tot 16:15, voor de talentjes geboren tot/met 2013 mits lid (talentjes geboren vanaf 2014 sluiten niet aan).
-Bij het lidmaatschap kan een joggingpak en een tas worden opgehaald bij Patrick Heijveld. Hij is op donderdagen van 19:00 en 20:00 aanwezig bij SCH'44.
-Talentjes informatie wordt per mail gedeeld (iedereen op BBC) aan iedereen waarvan het email adres is doorgegeven, bij mij of via het aanmeldingsformulier van SCH'44.
-Kan je dochter of zoon een zaterdag/woensdag niet bijwonen meld hem of haar dan af bij het begeleidingsteam.

Trainingsdata zaterdagen (let op data zijn onder voorbehoud)
- 19 oktober –  Vrije training en oefen wedstrijdjes, i.v.m. de herfstvakantie (8:45 - 10:00)
- 26 oktober –  Vrije training en oefen wedstrijdjes, i.v.m. de herfstvakantie (8:45 - 10:00)
- 2 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 9 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 16 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 23 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 30 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 7 december – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 14 december - Eredivisie (8:45 - 10:00)
- Rest volgt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!