Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Babbels 2019/2020 nr.6 - Focus op positie en opdrachten in het veld.

30 oktober 2019 17:45


Beste talentjes,

Zoals verwacht waren beide herfstvakantie weekeinden iets minder bezocht, enkelen van jullie maakte dankbaar gebruik om er even tussen uit te gaan of een pauze te nemen. De competitie, vaste teams hebben we zoals aangegeven los gelaten. De talentjes werden tijdens de wedstrijden ingedeeld in teams van 4 waarin in een ruit werd gevoetbald. Iedereen kreeg een taak, spits, op één van beide vleugels of verdediger. Per wedstrijd wisselden we van positie. Deze focus zal de komende weken doorgezet worden. In tegenstelling tot afgelopen weekeinde, het weer was top zijn de weersvoorspellingen voor a.s. zaterdag aanmerkelijk minder, houdt hier rekenschap mee.

Belangrijke mededelingen
- Afgelopen zaterdag is er een trainingsjack gevonden, meld je bij het begeleidingsteam als deze van jou is
- Voetbal plaatjes boeken zijn verkrijgbaar in de voetbalkantine bij SCH'44
Competitie verloop
Na enkele weken dan eindelijk de tussenstand in onze competitie. Deze is ook te vinden op de SCH'44 website (link).
image.png

SCH'44 nieuwe leden & vrijwilligers inzet
Iedereen is welkom bij SCH'44, als je iemand kent, jong of oud geef het door en laat het ons weten. Voor eenieder bieden we enkele proeflessen aan om te zien of je het leuk vindt. SCH'44 is afhankelijk van vrijwilligers, het begeleidingsteam voorziet in veel voorbereidende werkzaamheden voor zaterdag en woensdag. Het wordt bijzonder gewaardeerd indien iedereen helpt bij het opruimen van de voetbal spullen, zodat het veld snel beschikbaar is voor andere teams. Daarnaast het vriendelijke verzoek om het veld netjes en verzorgt achter te laten. Naast het begeleidingsteam zal er een beroep op enkele ouders gedaan worden om de wedstrijden te begeleiden, de scheidsrechter zijn. Dit is superleuk, meld je bij mij aan als je dit eens wilt doen of proberen.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op, per mail of tijdens de training. Op wedstrijd zaterdagen starten we weer strak om 8:45, Chiel, Steven, Robin, Mats en ik zullen er zijn vanaf 8:30.

Met vriendelijke groet,
Chiel, Steven, Robin, Peter, Mats en Wubbe
 
Algemene informatie
-Lid worden: www.sch44.nl/604/lid-worden/.
-Woensdag training: 15:00 tot 16:15, voor de talentjes geboren tot/met 2013 mits lid (talentjes geboren vanaf 2014 sluiten niet aan).
-Bij het lidmaatschap kan een joggingpak en een tas worden opgehaald bij Patrick Heijveld. Hij is op donderdagen van 19:00 en 20:00 aanwezig bij SCH'44.
-Talentjes informatie wordt per mail gedeeld (iedereen op BBC) aan iedereen waarvan het email adres is doorgegeven, bij mij of via het aanmeldingsformulier van SCH'44.
-Kan je dochter of zoon een zaterdag/woensdag niet bijwonen meld hem of haar dan af bij het begeleidingsteam.

Trainingsdata zaterdagen (let op data zijn onder voorbehoud)
- 2 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 9 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 16 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 23 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 30 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 7 december – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 14 december - Eredivisie (8:45 - 10:00)
- Rest volgt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!