Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Babbels 2019/2020 nr.7 - Gelukkige weersomstandigheden en zaterdag weer een toeter

7 november 2019 15:30


Beste talentjes,

Wat een mazzel met het weer afgelopen zaterdag, tot dus ver hebben we telkens geluk, we denken er dan ook over na om de talentjes te hernomen naar FC de geluksvogels. Na enkele weken zonder toeter, trainingen en wedstrijden die niet synchroon liepen hebben we a.s. zaterdag weer een toeter. De standen zijn nog niet bijgewerkt, dit gaan we komende week doen.
Per vorige week zaterdag hebben we het wedstrijdschema omgegooid. De bovenste 4 teams, sterks op basis van de tussenstanden en onderste 4 teams in onze competities spelen nu tegen elkaar. Deze opzet zullen we de komende weken blijven volgen.

Belangrijke mededelingen
- De trainingsjack gevonden 26 oktober is nog niet opgehaald, meld je bij het begeleidingsteam als deze van jou is
Competitie verloop
De stand is na afgelopen zaterdag nog niet bijgewerkt. Deze stand is ook te vinden op de SCH'44 website (link).
image.png

SCH'44 nieuwe leden & vrijwilligers inzet
Iedereen is welkom bij SCH'44, als je iemand kent, jong of oud geef het door en laat het ons weten. Voor eenieder bieden we enkele proeflessen aan om te zien of je het leuk vindt. SCH'44 is afhankelijk van vrijwilligers, het begeleidingsteam voorziet in veel voorbereidende werkzaamheden voor zaterdag en woensdag. Het wordt bijzonder gewaardeerd indien iedereen helpt bij het opruimen van de voetbal spullen, zodat het veld snel beschikbaar is voor andere teams. Daarnaast het vriendelijke verzoek om het veld netjes en verzorgt achter te laten. Naast het begeleidingsteam zal er een beroep op enkele ouders gedaan worden om de wedstrijden te begeleiden, de scheidsrechter zijn. Dit is superleuk, meld je bij mij aan als je dit eens wilt doen of proberen.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op, per mail of tijdens de training. Op wedstrijd zaterdagen starten we weer strak om 8:45, Chiel, Steven, Robin, Mats en ik zullen er zijn vanaf 8:30.

Met vriendelijke groet,
Chiel, Steven, Robin, Peter, Mats en Wubbe
 
Algemene informatie
-Lid worden: www.sch44.nl/604/lid-worden/.
-Woensdag training: 15:00 tot 16:15, voor de talentjes geboren tot/met 2013 mits lid (talentjes geboren vanaf 2014 sluiten niet aan).
-Bij het lidmaatschap kan een joggingpak en een tas worden opgehaald bij Patrick Heijveld. Hij is op donderdagen van 19:00 en 20:00 aanwezig bij SCH'44.
-Talentjes informatie wordt per mail gedeeld (iedereen op BBC) aan iedereen waarvan het email adres is doorgegeven, bij mij of via het aanmeldingsformulier van SCH'44.
-Kan je dochter of zoon een zaterdag/woensdag niet bijwonen meld hem of haar dan af bij het begeleidingsteam.

Trainingsdata zaterdagen (let op data zijn onder voorbehoud)
- 9 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 16 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 23 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 30 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 7 december – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 14 december - Eredivisie (8:45 - 10:00)
- Rest volgt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!