Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Babbels 2019/2020 nr.8 - Standen van afgelopen 2 weken verwerkt

14 november 2019 14:30


Beste talentjes,

De standen zijn na 2 weken weer bijgewerkt, enkele teams vinden we opeens spectaculair lager of hoger terug. Op enkele dikke spetters tegen het einde van de ochtend training na hadden we weer geluk met het weer, voor aankomende zaterdag zijn de voorspellingen in elk geval goed, het zal niet warm zijn maar wel droog. De talentjes deerde het in elk geval niet, allemaal lachende gezichten op het veld en die resulteerden in leuke potten voetbal (wellicht niet altijd de gewenste uitslag) en goede trainingen. Het is al vaker gemeld maar wij als begeleidingsteam zijn heel blij met de hulp die ouders bieden tijdens de wedstrijden als ook na afloop bij het opruimen.

Belangrijke mededelingen
- De trainingsjack gevonden 26 oktober is nog niet opgehaald, meld je bij het begeleidingsteam als deze van jou is
Competitie verloop
Waar Willem II een enorme duikeling maakt, zien we Groningen een enorme stap omhoog maken. AZ is momenteel de koploper, Heerenveen is en blijft de hekkensluiter. Verder enkele positiewijzigingen, maar er is nog van alles mogelijk in de komende weken.
image.png
Deze stand is ook te vinden op de SCH'44 website (link).  
SCH'44 nieuwe leden & vrijwilligers inzet
Iedereen is welkom bij SCH'44, als je iemand kent, jong of oud geef het door en laat het ons weten. Voor eenieder bieden we enkele proeflessen aan om te zien of je het leuk vindt. SCH'44 is afhankelijk van vrijwilligers, het begeleidingsteam voorziet in veel voorbereidende werkzaamheden voor zaterdag en woensdag. Het wordt bijzonder gewaardeerd indien iedereen helpt bij het opruimen van de voetbal spullen, zodat het veld snel beschikbaar is voor andere teams. Daarnaast het vriendelijke verzoek om het veld netjes en verzorgt achter te laten. Naast het begeleidingsteam zal er een beroep op enkele ouders gedaan worden om de wedstrijden te begeleiden, de scheidsrechter zijn. Dit is superleuk, meld je bij mij aan als je dit eens wilt doen of proberen.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op, per mail of tijdens de training. Op wedstrijd zaterdagen starten we weer strak om 8:45, Chiel, Steven, Robin, Mats en ik zullen er zijn vanaf 8:30, Peter altijd wat later.

Met vriendelijke groet,
Chiel, Steven, Robin, Peter, Mats en Wubbe
 
Algemene informatie
-Lid worden: www.sch44.nl/604/lid-worden/.
-Woensdag training: 15:00 tot 16:15, voor de talentjes geboren tot/met 2013 mits lid (talentjes geboren vanaf 2014 sluiten niet aan).
-Bij het lidmaatschap kan een joggingpak en een tas worden opgehaald bij Patrick Heijveld. Hij is op donderdagen van 19:00 en 20:00 aanwezig bij SCH'44.
-Talentjes informatie wordt per mail gedeeld (iedereen op BBC) aan iedereen waarvan het email adres is doorgegeven, bij mij of via het aanmeldingsformulier van SCH'44.
-Kan je dochter of zoon een zaterdag/woensdag niet bijwonen meld hem of haar dan af bij het begeleidingsteam.

Trainingsdata zaterdagen (let op data zijn onder voorbehoud)
- 16 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 23 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 30 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 7 december – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 14 december - Eredivisie (8:45 - 10:00)
- Rest volgt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!