Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Babbels 2019/2020 nr.9 - Seizoensfinale en start winterstop bekent - opgeven voor kerst toernooi

22 november 2019 9:30


Beste talentjes,

Na enkele weken weinig tot geen belangrijke mededelingen, deze week verschillende; lees deze goed door! Daarbij belangrijk dat het speelschema onderin de mail finaal is, wij voetballen door tot en met 14 december, hierna volgt de winterstop. Zodra het schema van na de winterstop bekent is laat ik jullie dit direct weten. Qua weersverwachtingen hoeven we niet eens meer naar de app te kijken, wederom wordt goed voetbal weer voorspeld.

Belangrijke mededelingen
- Seizoensfinale is geplant op 7 december, exacte tijden worden nog gecommuniceerd; maar deze zullen in de middag niet in de ochtend zijn (jullie kunnen uitslapen)
- 23 & 24 december is het kerst zaalvoetbaltoernooi, indien je meewilt doen graag je tijdig opgeven (zie informatie verderop in deze babbels)
- Na 14 december volgt de winterstop, wanneer we weer beginnen in 2020 wordt nog gecommuniceerd
- De trainingsjack gevonden 26 oktober is nog niet opgehaald, meld je bij het begeleidingsteam als deze van jou is
- Kleding kan enkel nog 21, 28 november en 12 december opgehaald/geruild worden. Hierna pas weer na de winterstop
Competitie verloop
Groningen of wel Grunn heeft de koppositie genomen. Als Groninger wilde ik de competitie hierbij dan ook beëindigen, maar helaas kreeg ik niet het hele begeleidingsteam mee. Groningen mag dan aan kop staan maar zowel AZ als Twente en in mindere mate Heracles doen nog steeds goed mee. Verder is Vitesse weer een plekje gestegen, Sloetski lijkt het lek daar te boven te zijn.
image.pngVe
Deze stand is ook te vinden op de SCH'44 website (link).  
Kerst zaalvoetbaltoernooi
image.png
SCH'44 nieuwe leden & vrijwilligers inzet
Iedereen is welkom bij SCH'44, als je iemand kent, jong of oud geef het door en laat het ons weten. Voor eenieder bieden we enkele proeflessen aan om te zien of je het leuk vindt. SCH'44 is afhankelijk van vrijwilligers, het begeleidingsteam voorziet in veel voorbereidende werkzaamheden voor zaterdag en woensdag. Het wordt bijzonder gewaardeerd indien iedereen helpt bij het opruimen van de voetbal spullen, zodat het veld snel beschikbaar is voor andere teams. Daarnaast het vriendelijke verzoek om het veld netjes en verzorgt achter te laten. Naast het begeleidingsteam zal er een beroep op enkele ouders gedaan worden om de wedstrijden te begeleiden, de scheidsrechter zijn. Dit is superleuk, meld je bij mij aan als je dit eens wilt doen of proberen.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op, per mail of tijdens de training. Op wedstrijd zaterdagen starten we weer strak om 8:45, Chiel, Steven, Robin, Mats en ik zullen er zijn vanaf 8:30, Peter altijd wat later.

Met vriendelijke groet,
Chiel, Steven, Robin, Peter, Mats en Wubbe
 
Algemene informatie
-Lid worden: www.sch44.nl/604/lid-worden/.
-Woensdag training: 15:00 tot 16:15, voor de talentjes geboren tot/met 2013 mits lid (talentjes geboren vanaf 2014 sluiten niet aan).
-Bij het lidmaatschap kan een joggingpak en een tas worden opgehaald bij Patrick Heijveld. Hij is op donderdagen van 19:00 en 20:00 aanwezig bij SCH'44.
-Talentjes informatie wordt per mail gedeeld (iedereen op BBC) aan iedereen waarvan het email adres is doorgegeven, bij mij of via het aanmeldingsformulier van SCH'44.
-Kan je dochter of zoon een zaterdag/woensdag niet bijwonen meld hem of haar dan af bij het begeleidingsteam.

Trainingsdata zaterdagen (let op data zijn onder voorbehoud)
- 16 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 23 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 30 november – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 7 december – Eredivisie (8:45 - 10:00)
- 14 december - Vrije training en oefeningen (8:45 - 10:00)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!