Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Babbels 2021/2022-02: Nog een nachtje slapen en dan start het nieuwe voetbalseizoen voor de Talentjes

3 september 2021 19:15


Wauw! Nog één nachtje slapen en dan starten we met zijn allen het nieuwe voetbalseizoen van de Talentjes. Leuk, gaaf, toch ook wel een beetje spannend. Ik trek vanavond m’n voetbakleren al aan, dan kan ik morgenvroeg direct uit bed m’n voetbalschoenen aan doen en dan hop, naar het voetbalveld. Zin in, jullie ook?

Beste talentjes en ouders,

 

Wauw! Nog één nachtje slapen en dan starten we met zijn allen het nieuwe voetbalseizoen van de Talentjes. Leuk, gaaf, toch ook wel een beetje spannend. Ik trek vanavond m’n voetbakleren al aan, dan kan ik morgenvroeg direct uit bed m’n voetbalschoenen aan doen en dan hop, naar het voetbalveld. Zin in, jullie ook?

 

Zoals jullie weten starten we morgen met 2 groepen. Eén groep met Talentjes met 2015 als geboortejaar, de tweede groep Talentjes heeft 2016 of 2017 als geboortejaar. Bij beide groepen zijn een flink aantal nieuwe vriendjes aangemeld. We gaan jullie morgen natuurlijk allemaal welkom heten en we hopen dat jullie een leuke, sportieve en leerzame tijd bij SCH’44 en de Talentjes gaan meemaken.

We starten morgen in de minicourt (voetbalkooi) en lopen daarna gezamenlijk naar het trainingsveld. Jullie ouders mogen allemaal weer mee, maar moeten wel als echte supporters langs het veld blijven staan. Wat zijn we weer blij dat we alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, buren, vrienden, kennissen, en alle andere mensen, huisdieren en gender- en soortneutrale zelfstandige voornaamwoorden weer langs het veld mogen ontvangen.

 

Chiel is al druk bezig geweest met het krijten van de lijnen op het veld. Waren door het onderhoud toch een beetje vervaagd, maar met uiterste precisie staan er weer afgemeten kalklijnen op het groene laken. Chiel is zelfs al bezig geweest met het uitdenken van oefeningen voor jullie. Volgens zijn vrouw was hij er zelfs in zijn slaap nog mee bezig. Ik ben wel benieuwd welke leuke oefeningen hij voor jullie in petto heeft. Cok en Richard zijn ook al supergespannen: met welke wervelwind aan energie komen jullie morgen naar het sportpark toe. Steven, Kees en Nick kunnen morgen helaas nog geen training verzorgen. Dat vinden ze alle 3 heel erg jammer en we gaan ze uiteraard missen. Ze sluiten zo snel mogelijk weer aan.

Mijn zoon Berke komt daarentegen morgen helpen bij het verzorgen van de training. Hij heeft er ook heel veel zin in!

 

Om 8u45 staan we jullie op te wachten en we zijn heel benieuwd naar jullie vakantieverhalen. Wie heeft er in de vakantie nog geoefend? Of hebben jullie alleen maar in het zwembad gelegen?

 

Na de ontvangst lopen we gezamenlijk naar het trainingsveld. Daar leggen we de tassen op het camouflage kleed en starten we de warming-up met Chiel. Eens even zien of jullie de spieren allemaal weer een beetje los kunnen krijgen.

Na de warming-up start de jongste groep met wedstrijdjes. Drie wedstrijdjes in totaal. De oudere groep start met oefeningen.

Halverwege hebben we een pauze. Ik probeer limonade te organiseren, maar omdat we allemaal aan het opstarten zijn zo ook het kantinepersoneel weet ik nog niet zeker of dat morgen al lukt. Neem voor de zekerheid een drinkfles water mee.

Na de pauze wisselen we. De oudere Talentjes spelen wedstrijden en de jongere groep gaat oefeningen uitvoeren.

 

Klokslag 10u00 stoppen we en ruimen we gezamenlijk alle materialen op. Als dat weer net zo snel gaat als vorig seizoen zitten we allemaal om 10u05 al aan de limonade en koffie J

 

Dat was de informatieve introductie voor morgen. Rest mij natuurlijk om het verwachte weerbericht en de Twentse wijsheid met jullie te delen:

Morgen verwachten we grandioos voetbalweer. Graadje of 14, beetje mist, onder het genot van een zuchtje wind. Uitstekend weer om de overtollige vakantie energie op de Harmelense voetbalvelden kwijt te raken!

 

Mochten jullie het leuk vinden om dit seizoen aan te sluiten bij het vaste begeleidingsteam, dan hoor ik dat graag. Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk benaderen met deze vraag, maar meld jezelf alsjeblieft aan. In de afgelopen jaren hebben heel wat ouders zich aangemeld en nog steeds zijn zij vol enthousiasme betrokken bij de voetbalhobby van hun kinderen. Het huidige begeleidingsteam draagt graag de kennis en kunde over aan jullie en om eerlijk te zijn vinden we ook dat minstens zo leuk als het begeleiden de van de Talentjes. Immers: ‘Wat leu bliewt aait keend, allenig 't spölgood veraandert’.

We zien uit naar jullie aanmeldingen.

 

De oproep hierboven staat niet op zichzelf. Het afgelopen seizoen hebben we vaker een beroep moeten doen op de ouders omdat één of meerdere trainers vanwege verplichtingen elders helaas niet aanwezig konden zijn. Maar ook bij de Pietenochtend in December en het Oranje Festival aan het eind van afgelopen seizoen hebben we dankbaar gebruik mogen maken van jullie hulp en enthousiasme. Iets wat we sinds de start van de Corona perikelen enorm gemist hebben. Komend seizoen willen we graag nog meer leuke voetbalthema trainingen organiseren. We hopen dat we gezamenlijk met jullie een leuke invulling daaraan mogen geven. Mocht je hiervoor leuke ideeën willen aandragen, spreek me alsjeblieft aan.

 

Tot slot:

Aanstaande woensdag starten we met de woensdagtrainingen. De Talentjes met 2015 als geboortejaar trainen die avond op veld 2 rechterzijde (het veld ligt direct achter het clubgebouw, aan de kant van het voetpad naar Thor). We starten de training om 17u30 en stoppen om 18u45.

 

Dan hoop ik jullie morgenvroeg allemaal te mogen ontvangen. Een hele fijne avond toegewenst en laten we er met elkaar weer een heel gaaf voetbalseizoen van maken!!!

 

Sportieve groeten, mede namens het begeleidingsteam,

 

Robin

 

=== ALGEMENE INFORMATIE ===

 

AGENDA

- 4 september  – Vrije training en oefen wedstrijdjes (8:45 - 10:00)

- 11 september  – Vrije training en oefen wedstrijdjes (8:45 - 10:00) 

- 18 september  – Vrije training en oefen wedstrijdjes (8:45 - 10:00) 

- 25 September – Vrije training en oefen wedstrijdjes (8:45 - 10:00) 

- 2 Oktober - Start competitie ‘Talentjes Eredivisie’

- Rest volgt

 

Algemene informatie:

SCH'44 is altijd op zoek naar nieuwe aanmeldingen

Iedereen is welkom bij SCH'44, als je iemand kent, jong of oud geef het door en laat het ons weten. Voor eenieder bieden we enkele proeflessen aan om te zien of je het leuk vindt.

 

 • Lid worden: sch44.nl/604/lid-worden/. Bij het lidmaatschap kan een joggingpak en een tas worden opgehaald bij Patrick Heijveld. Hij is op donderdagen (exacte datums nog niet bekend) van 18:30 en 19:30 aanwezig bij SCH. Ik houd jullie op de hoogte zodra Patrick aanwezig is;
 • Talentjes informatie wordt per mail gedeeld aan iedereen waarvan het email adres is doorgegeven, bij mij of via het aanmeldingsformulier van SCH. Wil je iemand aanvullend uitnodigen voor het ontvangen van de Babbels, stuur mij het emailadres dan neem ik deze persoon op in de mailingslijst;
 • SCH'44 is afhankelijk van vrijwilligers, het begeleidingsteam voorziet in veel voorbereidende werkzaamheden voor zaterdag en woensdag. Het wordt bijzonder gewaardeerd indien iedereen helpt bij het opruimen van de voetbalspullen, zodat het veld snel beschikbaar is voor andere teams. Daarnaast het vriendelijke verzoek om het veld netjes en verzorgt achter te laten.
 • Naast het begeleidingsteam zal er een beroep op enkele ouders gedaan worden om de wedstrijden te begeleiden, de spelleider zijn. Dit is super leuk, meld je bij mij aan als je dit eens wilt doen of proberen.

Lijkt het je als ouder leuk om in het trainers- of spelleidersvak te rollen, meld je aan bij Robin. Graag voegen we je toe aan ons begeleidingsteam waarmee we je enthousiasmeren en leren hoe voetbalvaardigheden over te brengen aan deze leergierige leeftijdsgroep.

              

 Algemene opmerkingen:

 • Meld je af als je niet komt trainen. Dan hebben we een goed overzicht van de te verwachten Talentjes en kunnen we onze trainingsvormen daarop afstemmen;
 • Maak schoenveters stevig vast, liefst voorzien van een dubbele knoop;
 • Trakteren mag. Graag voorverpakte traktaties en alleen na overleg met Robin;
 • Aanmoedigen mag, leuk zelfs. Moedig alle Talentjes aan, voetbal is een teamsport en het zijn allemaal helden!
 • Vergeet niet om een drinkfles mee te nemen. Het is warm, dus er wordt veel gedronken tijdens de pauzes;
 • Verkoudheidje onder de leden? Laat het ons alsjeblieft weten. Dan kunnen we overleggen of trainen verstandig is;
 • Heb je leuke input voor de Babbels (anekdotes, moppen, al wat nog meer zinnig is om te delen) deel deze dan gerust met me. Neem ik deze op in de Babbels.  
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!