Babbels - nieuwsarchief

Babbels 2021/2022-02: Nog een nachtje slapen en dan start het nieuwe voetbalseizoen voor de Talentjes

3 september 19:15  Wauw! Nog één nachtje slapen en dan starten we met zijn allen het nieuwe voetbalseizoen van de Talentjes. Leuk, gaaf, toch ook wel een beetje spannend. Ik trek vanavond m’n voetbakleren al aan, dan kan ik morgenvroeg direct uit bed m’n voetbalschoenen aan doen en dan hop, naar het voetbalveld. Zin in, jullie ook?meer »

70x gelezen

Babbels 2021/2022-01: We gaan weer van start!

25 augustus 17:00  Het nieuwe voetbalseizoen is aangebroken! De eerste stappen op de Harmelense grasvelden zijn weer gezet, diverse teams zijn weer gestart met de trainingen, de bal rolt weer op ons mooie sportpark. Normaliter starten de Talentjes op de zaterdag na de Septembermarkt. Maar, omdat de Septembermarkt helaas niet doorgaat hebben we besloten om eerder te starten. Zaterdag 4 September om 8u40 hopen we jullie allemaal weer te mogen ontvangen voor een heerlijk voetbalochtendje. Ik heb er weer enorm veel zin in, jullie ook?meer »

61x gelezen

OPROEP - Kennismaken met voetbal en de SCH'44 Talentjes Eredvisie

23 januari 20:00  Wat is er leuker dan al op jonge leeftijd sport en spel te beoefenen met eigen leeftijdsgenootjes? Iedere zaterdagochtend organiseert SCH’44 een gezellige voetbalochtend voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Een ideaal moment voor u om te zien of de voetbalsport iets is voor uw kind. Van 8u45 tot 10u00 is uw zoon of dochter van harte welkom om deel te nemen aan de SCH’44 Talentjes Eredivisie. Tijdens deze sportieve ochtend worden in diverse spelvormen training aangeboden en worden er wedstrijden gespeeld. Wilt u uw zoon of dochter een keer vrijblijvend mee laten trainen, neem dan contact op met coördinator Wubbe Gelling (talentjes@sch44.nl). meer »

661x gelezen

Babbels 2019/2020 nr.15 - Kleinere groep en hulp ouders nodig

22 januari 20:00  Beste talentjes, Vanaf aanstaande zaterdag zullen we bij de talentjes met een iets kleinere groep starten, per deze week is het nieuwe JO8-4 elftal begonnen. Super leuk dat wij wederom een leuk team hebben kunnen samenstellen maar daarmee vertrekken we weer onze oudste talentjes als ook een vast lid van ons begeleidingsteam. Bij deze wil ik Steven in het bijzonder bedankten voor alles wat hij heeft gedaan en betekend heeft bij de talentjes. Met Steven vertrokken zijn we wel op zoek naar ouders die ons begeleidingsteam willen versterken, heb je hierover vragen of interesse laat het me weten. meer »

145x gelezen

Babbels 2019/2020 nr.14 - Seizoen begint weer as woensdag en zaterdag

5 januari 14:45  Beste talentjes, Iedereen de aller beste wensen voor 2020! Zoals aangegeven starten we deze week weer met voetballen, deze babbels om een ieder hier aan te herinneren. Tot as woensdag of zaterdag.

359x gelezen

Babbels 2019/2020 nr.13 - Fijne Feestdagen!

19 december 9:00  Fijne Feestdagen allemaal! Graag zien we jullie allemaal op 11 Januari weer terug.

300x gelezen

Babbels 2019/2020 nr.12 - Einde seizoen, nog één keer en dan de feestdagen - We starten weer 11 januari niet 8 februari

12 december 15:00  Beste talentjes, Zo de seizoensfinale zit er op, afgelopen zaterdag werden alle teams gehuldigd en ontving ieder talentjes zijn/haar medaille. Wat een bizar seizoen, niet allen hadden we bijna altijd geluk met het weer ook was het over bijna de hele linie tot de laatste dag spannend. Niet Twente of Groningen werd kampioen maar Heracles, dat in de allerlaatste minuut de winnende treffer scoorde tegen AZ, anders was Groningen kampioen geweest. Voor de rest leek iedereen wel een beetje moe, veel gelijke spelen of rare verliespotten. Enkel Willem II won alle potten zaterdag, hadden nog 5e kunnen worden maar Vitesse bleek een stapje te ver. We gaan as zaterdag nog één keer dit seizoen voetballen, onze vaste tijd, daarna volgt de winterstop en beginnen we 11 januari weer. In overleg met Cor is dit veranderd van 8 februari naar 11 januari, hierbij hebben we de mogelijkheid om in te spelen op slecht winterweer in januari/februari. Voor diegene die we a.s. zaterdag niet zien, wensen we jullie alvast hele fijne kerstdagen en een goed uiteinde.

308x gelezen

Babbels 2019/2020 nr.11 - Tijdslijnen seizoensfinale 7 december

5 december 11:00  Beste talentjes, Aankomende zaterdag is het dan zover, de seizoensfinale voor alle teams. Op basis van de stand is er geen pijl op te trekken. We beginnen zaterdag om 13:00, wees aub op tijd, er zijn meer wedstrijden en huldigingen dus we volgen een strak schema. Zaterdag spelen we op ons vertrouwde veld. In december volgt nog één training, op 14 december daarna is het winterstop. We beginnen pas 8 februari weer op zaterdagen, zodra ik de bevestiging heb voor de woensdagen (wanneer deze beginnen) dan deel ik deze.meer »

139x gelezen

Babbels 2019/2020 nr.10 - Tijdslijnen seizoensfinale 7 december

29 november 20:30  Beste talentjes, Aankomende zaterdag de voorlaatste ochtend voetballen, 7 december volgt de seizoensfinale, we starten 13:00 en de huldiging is om 14:35. Na de seizoensfinale is er nog één zaterdag ochtend en dan is het winterstop! Het hele programma voor 7 december staat onderaan in de mail, deze inclusief de andere huldigingen. Hopelijk kan ik jullie volgende week al informeren wanneer we weer starten in 2020. Hieronder enkele belangrijke mededelingen als ook dat we a.s. zaterdag een jarige hebben. meer »

324x gelezen

Babbels 2019/2020 nr.9 - Seizoensfinale en start winterstop bekent - opgeven voor kerst toernooi

22 november 9:30  Beste talentjes, Na enkele weken weinig tot geen belangrijke mededelingen, deze week verschillende; lees deze goed door! Daarbij belangrijk dat het speelschema onderin de mail finaal is, wij voetballen door tot en met 14 december, hierna volgt de winterstop. Zodra het schema van na de winterstop bekent is laat ik jullie dit direct weten. Qua weersverwachtingen hoeven we niet eens meer naar de app te kijken, wederom wordt goed voetbal weer voorspeld.meer »

276x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!