Datum

3 oktober 2020 8:45

Accommodatie

Onbekend

We konden vandaag weer allemaal vroeg uit de veren. De aftrap was al om 8:45. We waren voor het eerst met het complete team (16 man) dus was het een mooie gelegenheid voor een teamfoto (de enige die helaas nog ontbrak was de 3e trainer/coach Dannis). Vandaag was de tegenstander PVCV JO14-4. Toen de tegenstander op het veld kwam was het toch vreemd, want er stond weer dezelfde spits op het veld als toen we voor de beker tegen PVCV JO13-3 speelde. De jongens vonden dit oneerlijk en dat is het ook, maar volgens de regelementen van de KNVB mag je 2 dispensatie spelers opstellen. Dus het was hoog tijd om naar ons zelf te kijken en te focussen op hoe wij gaan  voetballen. Met de goede wedstrijd van vorige week in de benen wilden we deze lijn doorzetten naar vandaag. Na de aftrap begonnen we goed. Wel hadden we het lastig met hun 2 snelle en sterke spitsen. De tegenstander wist toch in 10 minuten tijd 3x te scoren. Eigenlijk allemaal door foutjes van ons zelf achterin. We misten de felheid en de echte wil om de duels te winnen. Jelle stond sterk te keepen en had een aantal goede reddingen, anders had het al 0-6 kunnen zijn. Na de 0-3 werd er een hoop op elkaar gemopperd en waren we vergeten om elkaar in de wedstrijd te coachen. We kregen zeker ook kansen, maar ook voorin was de laatste pass te slordig. We werkten wel keihard om de wedstrijd te keren, maar het was toch weer PVCV die uit een counter scoorde. We gingen rusten met een 0-4 achterstand. In de rust elkaar aangesproken om te stoppen met op elkaar te mopperen en elkaar echt te coachen in het spel. Na de rust ging het een stuk beter. De sfeer was beter en het ging bij ons ook beter lopen. Wel bleef het overspelen naar elkaar toe erg slordig waardoor we telkens balverlies hadden en weer terug in de verdediging moesten. Wel hadden we een paar prachtige aanvallen en uiteindelijk werd 1 van die aanvallen beloond met een keurig uitgespeeld doelpunt. Roemer kon met een simpele intikker scoren. De Jongens kregen weer wat hoop en gingen er vol tegenaan. Ook de support van de jongens van de JO14-1 gaf onze jongens vleugels. Wel begon de tijd te dringen. We gingen meer risico nemen om maar de 4-2 te scoren. Maar als zo vaak gebeurt dan het tegenovergestelde. Wij deden ons stinkende best, maar door een foute pass door het midden  konden zij simpel de 1-5 scoren. Aan het einde van de wedstrijd scoorden ze ook nog de 1-6 en daarmee werd de eindstand bepaald. Conclusie, heel hard gewerkt maar we maakten teveel slordigheidsfoutjes waardoor we onnodig veel doelpunten tegen kregen. Hier gaan we de komende weken gewoon harder op trainen en dan gaan we zeker punten pakken.