Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fysiotherapie

Fysio Broekhuizen en Fysio Morra, samen sterk voor SCH’44!

Sinds vorig seizoen hebben Fysio Broekhuizen en Fysio Morra de handen ineen geslagen waardoor alle leden van SCH’44 kunnen vertrouwen op een gedegen verzorging door echte professionals.

Alle leden van SCH’44 kunnen gebruik maken van GRATIS fysiotherapeutisch advies op de club tijdens de onderstaande inlooptijden:

LET OP: De dinsdagavond is komen te vervallen en de tijden op woensdag zijn gewijzigd. 

 

Woensdagmiddag: 18.45 – 19.15 uur

Bas Broekhuizen

Fysio- manueeltherapeut Fysio Broekhuizen

Voor het sportende kind en volwassenen

Donderdagavond: 20.30 – 21.00 uur

Philip Langejan

Fysiotherapeut in opleiding Fysio Mora

Voor volwassenen

 

Aanmelden hoeft niet
Van tevoren aanmelden hoeft niet. Je komt tussen bovenstaande tijden gewoon naar de verzorgingsruimte van SCH’44 in het halletje bij de bestuurskamer.

Wanneer kom je naar het gratis inloopspreekuur?
Herstel je niet snel genoeg na een training of wedstrijd of heb je pijn bij het voetballen of bewegen dan is het altijd verstandig om langs te komen op het gratis inloopspreekuur. Door tijdig advies te vragen kan erger worden voorkomen en kan je meestal gewoon lekker blijven voetballen. Dus wacht niet te lang maar kom gerust langs als er iets mis is. Want juist dan kunnen we een langdurige blessure en uitval voorkomen.

Ook welkom op de locaties Fysio Broekhuizen en Fysio Morra
Lukt het niet om langs te komen op een gratis inloopspreekuur bij SCH’44? Dan ben je ook van harte welkom op de eigen locaties van Fysio Broekhuizen en Fysio Morra.

Iedere dinsdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur is er een vrije inloop bij Fysio Morra (Kloosterweg 6), iedereen kan zich hiervoor melden bij Sami (tel. 0348-441982).

Voor een afspraak bij Fysio Broekhuizen (Productieweg 8) bel je naar 0348-443141, whatsapp je 06-17475309 of ga je naar het afsprakensysteem op de website www.fysiobroekhuizen.nl. Ook voor gespecialiseerde kinderfysiotherapie. Zowel overdag als in de avonduren geopend.

Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar wordt altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kost u dus niets. Er zijn ook geen kosten voor het eigen risico aan verbonden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!