Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fysiotherapie

Fysio Broekhuizen en Fysio Morra, samen sterk voor SCH’44!

Alle leden van SCH’44 kunnen met sportblessures terecht bij Fysio Broekhuizen en Fysio Morra zodat zij kunnen vertrouwen op een gedegen verzorging door echte professionals.

Wanneer fysiotherapie?
Herstel je niet snel genoeg na een training of wedstrijd of heb je pijn bij het voetballen of bewegen dan is het altijd verstandig om te overleggen met een fysiotherapeut. Door tijdig advies te vragen kan erger worden voorkomen en kan je meestal gewoon lekker blijven voetballen. Juist dan kunnen we een langdurige blessure en uitval voorkomen.

Fysio Broekhuizen
U bent van harte welkom op de locatie in Harmelen of Vleuten. Een afspraak maken kan 24/7 online via de website www.fysiobroekhuizen.nl, telefonisch op (0348)443141 of via whatsapp (06)17475309.  U kunt zowel overdag als in de avonduren terecht, vaak al dezelfde dag.
Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom.

NB: Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar wordt altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kost u dus niets. Er zijn ook geen kosten voor het eigen risico aan verbonden.

Fysio Morra
Iedere dinsdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur is er een vrije inloop bij Fysio Morra (Kloosterweg 6), iedereen kan zich hiervoor melden bij Sami (tel. 0348-441982).

Daarnaast kunt u terecht op het gratis inloopspreekuur in de verzorgingsruimte van SCH’44 op donderdagavond van 20.30 – 21.00 uur. Van tevoren aanmelden hoeft niet.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!