Sponsor zijn van SCH'44 - SCH '44

Sponsor zijn van SCH'44

De kosten bij SCH’44 worden hoger. Veldhuur, onderhoud terrein, aflossing nieuw paviljoen, jeugd en senioren die op een hoger niveau voetballen maar ook de vrijwilligers die geen vrijwilligers meer zijn hebben hier invloed op. We ontkomen er niet aan op zoek te gaan naar extra gelden om dit alles te kunnen bekostigen. Door het op- en inrichten van een nieuwe sponsorcommissie hopen wij hierin meer stabiliteit te brengen.
Onder de bezielende leiding van Erwin Luiten bestaat de sponsor- en communicatiecommissie verder uit de volgende leden: Ruud Sluijs, Michel Gerritsen, Robin Gerritsen, Marco Vos en Arnold Verschoor.

Al onze sponsoren worden drie keer per seizoen uitgenodigd voor een gezellige soponsorborrel in de Kloosterhoeve.  Verder wordt ieder jaar een sponsortoernooi inclusief Big BBQ georganiseerd. Er ontstaan leuke vriendschappelijke banden en de ondernemers gunnen elkaar de business.
Aan de start van het nieuwe seizoen is er een evenement waar de hoofdtrainer van de zaterdagselectie en een afgevaardigde van de technische commissie, de sponsoren informeren over het komend seizoen. Natuurlijk gaat dit alles vergezeld met een hapje en een drankje.

Hieronder volgt een samenvatting van alle mogelijkheden:

Hoofdsponsor
Plus van Velsen is vanaf seizoen 2019/2020 voor de komende drie jaar hoofdsponsor van SCH'44. PLUS van Velzen wil een goede binding met, en uitstraling in Harmelen en ziet in SCH’44 als grootste vereniging een goede partner. Niet voor niets staat PLUS voor de kernwaarden: ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’, te herkennen aan het klavertjevier in het logo.

Co-sponsor
De Theo Pouw Groep en CompaC hebben zich voor de komende drie jaar verbonden als co-sponsoren van SCH’44. Door hun financiële injectie zal de ontwikkeling van onze jeugd en zaterdagselectie nog meer voeten in de aarde krijgen.

The Big Five
The Big Five zijn 5 grote sponsors van de zaterdagselectie van SCH'44. The Big Five draagt met elkaar 12.500 euro bij om de begroting rond te maken en maakt professionele begeleiding en ondersteuning voor de zaterdagselectie mogelijk!
De Big Five: Fred van Spanjen, Walderveen, Pouw, CompaC en Beumer.
Wilt u meehelpen de Big Five uit te breiden naar de Golden Ten en hiermee de doelstelling van onze zaterdagselectie, uitkomen in de tweede klasse, te bereiken neem dan contact op met de sponsorcommissie: sponsorcommissie@sch44.nl

Wedstrijdbal Zaterdag 1
Voor elke thuiswedstrijd bestaat de mogelijk de wedstrijdbal te sponsoren. Deze bedrijven krijgen de hele competitie op de website een uiting en worden bij de betreffende wedstrijd genoemd. Kosten € 125.

De Vrienden van SCH'44
In 2008 is “de Vrienden van SCH'44” gestart met een uniek initiatief om het voor ieder kind mogelijk en betaalbaar te maken om te kunnen voetballen bij SCH’44. Ondernemers uit en om het dorp Harmelen brengen ieder jaar een mooi bedrag bij elkaar waarmee de jeugd wordt gesteund. De gehele opbrengst gaat dus naar de jeugd. In totaal zijn er nu 27 Vrienden die de jeugd van SCH'44 ondersteunen. Iedere Vriend betaalt 800,- euro per jaar. Daarvoor krijgt de sponsor een bord langs het kunstgrasveld 2 en diverse uitingen in en om het clubhuis en op de website.
Nieuwe Vrienden zijn van harte welkom. We willen graag doorgroeien naar de magische grens van 44 Vrienden!
Ook Vriend worden? Voor meer informatie zie pagina "Vrienden van SCH'44"

Club van 100
Voor de mensen die onbekend zijn met dit fenomeen: De Club van 100 bestaat uit mensen die een jaarlijkse donatie van € 50,-  aan de Club van 100 doen. De Club van 100 beschikt al ruim 10 jaar over ongeveer 175 leden en is daarmee voor zover bekend de grootste Club van 100 van alle voetbalclubs in Nederland!
Voor meer informatie zie pagina "Club van 100"

Hot Deals
De sponsorcommissie heeft naast de bestaande sponsormogelijkheden nieuwe sponsorpakketten ingevoerd. Zo is er voor iedereen die SCH’44 een warm hart toedraagt een mogelijkheid om te steunen en haar of zijn bedrijf meer exposure te geven. Zo zal vanaf de eerste thuiswedstrijd van onze zaterdagselectie het hoofdveld worden opgesierd door vierentwintig vlaggenmasten met banieren.

Sponsorpakket A - €750,- per jaar
• Reclamebord veld 1*
• Wedstrijdbal
• Nieuwsbrief met intro (advertorial)
• Vermelding Social media
• SCH’44 Clubcard met €50,-

Sponsorpakket B - €1.150,- per jaar
• Reclamebord veld 1*
• Banier (vlag)**
• Wedstrijdbal
• SCH’44 Clubcard met €75,-
• Nieuwsbrief met intro (advertorial)
• Vergaderruimte
• Vermelding op social media

Custom made
Er bestaat altijd de mogelijkheid om met de sponsorcommissie afzonderlijke afspraken te maken. Zo steunt COOP "De Talentjes", is DAEN sponsor van Vrouwen 1 en Sneaker District de leverancier voor de sneakers van Zaterdag 1 en Vrouwen 1.

Ook een leuk idee? Neem dan vooral contact op met de sponsorcommisie: sponsorcommissie@sch44.nl 


Prijzen los
• Reclamebord hoofdveld €175,-*
• Banier (vlag) €350,-**

*Productiekosten voor rekening van de sponser ca. €200,-
**Productiekosten voor rekening van de sponser ca. €50,-

Voor meer informatie, ideeën, aanmeldingen of wilt u meehelpen, neem contact op met één van de leden van de sponsorcommissie of stuur een mail naar sponsorcommissie@sch44.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!