Thorbeckelaan 16
3552CS
UTRECHT
tel. 030-2443346

Prima weer, prima tijd, prima veld, prima scheidsrechter, prima grensrechter, alle randvoorwaarden waren aanwezig voor een lekkere pot voetbal.
Al snel bleken de teams aardig aan elkaar gewaagd en waren er dus zeker mogelijkheden om het puntenaantal te verdubbelen, echter na een aardig begin keek SCH toch tegen een 1-0 achterstand aan. Gelukkig was het Faas Voogd die al snel voor de 1-1 zorgde met een prima solo en afsluitend afstandsschot.
Helaas waren er aan het einde van de eerste helft en begin 2e helft te grote periode waarin de ploeg uit Harmelen slordig was en hiermee DHSC in het zadel hielp, zo kon het dat er van 1-1 ineens een 4-1 achterstand op het bord stond. Maar met nog genoeg tijd en de steeds groter wordende ruimte die DHSC begon weg te geven waren er nog steeds voldoende kansen. Zeker nadat Menno een pingel verzilverde en de stand terug bracht naar 4-2.
Alle geboden kansen en ruimte waren helaas niet aan SCH besteed, en toen in de 68e minuut DHSC uitliep naar een 5-2 voorsprong was het gat wel geslagen. Een mooie kans om de punten te kunnen verdubbelen laten liggen, a.s. zaterdag zijn we vrij en de week er na krijgen we PVC op bezoek op sportpark Bijleveld.